Crna hronika

Zabrinuta Zeničanka traži 14-godišnju kćerku: Posljednji put je viđena na Pofalićima

Majka Benina Mrahović zabrinuta je za svoju 14-godišnju kćerku Nadin Malkoč, s kojom se posljednji put čula u ponedjeljak.

Nadin Malkoč - 072info.com

Kako je izjavila gospođa Benina za “072info“, kćerka joj je, pod izgovorom da ide tetki u Vitez, kuću napustila u nedjelju oko 12 sati.

Međutim, ispostavilo se da od toga nema ništa. Prekjučer (ponedjeljak) me nazvala i pitala mogu li doći po nju u jedan kafić u Sarajevu. Rekla sam da mogu. Međutim, zove ponovo i govori da ne moram dolaziti da će je dovući neki čovjek koji poznaje tetku – navodi Mrahović za spomenuti portal.

Poslije svega 15 minuta, dodaje majka, pisala joj je i pitala je dokle je stigla, da bi joj ona odgovorila da je u Vogošći!?

Poslije toga dolazi poruka da će doći sutradan, da je sve ok i da je na sigurnom. Potom gasi mobitel i gubimo svaki kontakt – zaključuje žena.

Budući da već dva dana ne zna šta je s njenom kćerkom, slučaj je prijavila policiji, ali se odlučila i da na ovaj način pozove sve ljude koji imaju bilo kakve informacije o njenoj kćerki, koja je navodno posljednji put viđena na Pofalićima u Sarajevu, da je kontaktiraju


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh