BiH

Prognoza vremena za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Oblaci - Rama-Prozor.info

U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Tokom noći na petak prolazna kiša je moguća u sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, a dnevna između 14 i 21 stepen.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima prolazna kiša je moguća u sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, a dnevna između 10 i 20 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme. Na istoku, sjeveroistoku i dijelu centralne i sjeverne Bosne u drugoj polovini dana može padati slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 1 Slobodnabosna0, a najviša dnevna do 20 stepeni,prenosi

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, a dnevna između 11 i 20 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh