Vijesti

Bila je najljepša djevojčica na svetu prije 6 godina, optuživali su poznate roditelje da je se*sualni objekat, sada se pojavila u zlatu

Međutim modeling nije njena jedina strast. Takođe želi da bude glumica kao i njena mama, pa se pojavila i u jednom francuskom filmu

Thylane Blondeau - Instagram

Mladi francuski model Tajlin Blondu je 2011. godine proglašena za “najlepšu djevojčicu na svijetu”. Postala je izuzetno tražena, a sa samo šest godina je radila editorijal za čuveni Vog. Mnogi su kritikovali njene roditelje što su je tako malu uveli u ijšoubiznisa, jer bi to moglo loše da se odrazi na njeno odrastanje. Tajlin danas ima 16 godina i sve je ostavila bez daha kada se pojavila kao gošća na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu.

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, uveli su je u svijet modelinga kada je imala samo četiri godine.

Ona je 2005. godine prošetala pistom na reviji Žan Pol Gotjea. Imala je prelijepe plave oči i fotogenično lice, pa su svi pričali da će sigurno da izraste u prelepu ženu, piše “Telegraf“.

View this post on Instagram

Summer green

A post shared by Thylane ? (@thylaneblondeau) on

Njeno slikanje za Vog je pretrpjelo brojne kritike jer su mnogi rekli da ona na tim slikama izgleda kao seksualni objekat.

Mama Veronika ističe da javna karijera ne utiče negativno na vaspitanje i razvoj njene ćerke, koju u rodnoj Francuskoj zovu Brižit Bardo.

Dok je odrastala postala je sve popularnija kao model, a veoma je praćena i na Instagramu.

Međutim, modeling nije njena jedina strast. Takođe želi da bude glumica kao i njena mama, pa se pojavila i u jednom francuskom filmu.

Njen stil u Kanu je oduševio sve prisutne, ali su se mogli čuti i komentari da se Tjalin baš i ne oblači u skladu sa svojim godinama.

Na sebi je imala skoro providnu zlatnu haljinu sa dugim rukavima i mogla je tako obučena da stane rame uz rame sa poznatim filmskim zviezdama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh