Svaštara

Horoskop za ponedjeljak 26. oktobar: Rak je ovih dana sklon zaljubljivanju, a Lavu će se ljubavni život zakomplikovati

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju….

Horoskop - Magazinbalkan.eu

OVAN
LJUBAV: Sve što ste izgradili u ovoj sferi danas može biti uništeno ako napravite pogrešan korak. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Bićete skloni tome da idealizujete druge, pa će vam biti lako da nađete u mnogima nešto čemu se divite. POSAO: Prilike za bolji posao. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku romansu. POSAO: Problemi u procesu rada, sa kolegama ili sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Umor. Pripazite na zdravlje.

RAK
LJUBAV: Vrlo ste zaljubljivi ovih dana, pa očekujte povoljna dešavanja. POSAO: Imat ćete uspjeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Bježali ste od obaveze i možda se vaš ljubavni život iskomplikovao zbog toga. POSAO: Problemi onima koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DJEVICA
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi neodoljivi šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Bez promjena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VAGA
LJUBAV: Bićete primorani da skrivate svoja osjećanja pred svetom. POSAO: Vaša sposobnost verbalne komunikacije će danas biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Zbunjeni ste. Najbolje je da ne donosite nikakve odluke dok vam sve ne postane jasnije. POSAO: Bićete usmjereni na neke druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i može vas privući nekoliko osoba. POSAO: Vaš entuzijazam za rad će biti na poželjnom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Dan pun izazova kada je ljubav u pitanju, ništa neće ići onako kako se nadate. POSAO: Razmišljat ćete o promjeni, ali sada možda nije vrijeme da je napravite. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola će vam pribaviti nove prilike za ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Problem sa nadređenim osobama i figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Slab imunitet, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh