Svaštara

Horoskop za subotu 26. septembar: Ovaj znak će se danas zaljubiti, a Ovan neće dobiti novac kojem se dugo nadao

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju…

Ljubav - Alo.rs

OVAN
LJUBAV: Ulazite u period u kome će vas privući više osoba s kojima imate profesionalni odnos. POSAO: Moguća blokada u sferi finansija. Nećete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Izbjegavajte tešku hranu, prenosi “Informer“.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete patiti jer vam je teško da se emocionalno povežete sa osobom koju volite. POSAO: Rad sa prijateljima, grupama ljudi ili kreativan rad. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete bezbroj prilika i intrigantnih kontakata, ali nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Uspeh u partnerskom poslu i u vezi s pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti. Nećete imati prilike da riješite probleme koji su se javili prethodnih dana. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas spriječiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom jer se dešava mnogo toga novog i uzbudljivog. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

DJEVICA
LJUBAV: Može se desiti da se zajedno s partnerom suočite s nekim životnim problemima i da vam to pokvari vezu. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u poslu ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

VAGA
LJUBAV: Bićete i previše osjetljivi da biste mogli da budete sretni. Može se desiti i nešto konkretno što će vas uznemiriti. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

ŠKORPION
LJUBAV: U novoj ste fazi, u kojoj ste više zainteresovani za strast i uzbuđenje nego za trajnu ljubav. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija zbog blokade u prilivu novca. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
LJUBAV: Očekujte da se nešto posebno važno desi, jer je period vrlo povoljan. POSAO: Bićete vrlo impulsivni s novcem, zbog čega možete zažaliti u budućnosti. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Nepovoljan period, uglavnom zato što ćete biti emocionalno zatvoreni. Ako ste već u vezi, partner će biti nezadovoljan. POSAO: Moguća je promjena u karijeri. ZDRAVLJE: Posjetite ljekara.

VODOLIJA
LJUBAV: Razmišljat ćete o ljubavi, što će vas na kraju navesti na to da se zaljubite. POSAO: Moguć manji novčani prihod. Vaša kreativnost će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Magnetski ste privlačni u ovom periodu. Imat ćete prilike da doživite uzbudljive trenutke. POSAO: Moguće promjene u karijeri ili promjena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh