BiH

Uhapšen Trebinjac koji je Vučiću i Dodiku prijetio na Facebooku

Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova RS saslušali su u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo ”Ugrožavanje sigurnosti” G.K. iz Trebinja i protiv njega će u narednom periodu biti podnesen izvještaj nadležnom okružnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

Aleksandar Vučić i Milorad Dodik - Tanjug

Pripadnici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su zaprimili informacije o prijetnjama upućenim članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a koje su uočene na društvenoj mreži Facebook.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično djelo ”Ugrožavanje sigurnosti”, a policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identifikovali lice koje je napisalo gore pomenuti komentar, te je utvrđeno da se radi o licu G.К. iz Trebinja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh