Vijesti

Iz prve ruke o komunalnom neredu na Rudniku, Aveniji, u Centru 2, Šantićevoj…

Gradonačelnik, načelnici i direktori komunalnih poduzeća nikada nisu dali priliku građanima da kažu što misle o njihovom radu.

Iz prve ruke o komunalnom neredu na Rudniku, Aveniji, u Centru 2, Šantićevoj... - Screenshot

Zanemarili su principe otvorenosti, transparentnosti i izvrsnosti u svom radu, ali i činjenicu da ti isti građani izravno i neizravno osiguravaju sredstva za njihove plaće.

Kao rezultat dobili smo komunalni nered na ulicama Mostara, a što nadležnima po tom pitanju poručuju stanari naselja i ulica Centar 2, Rudnik, Bakijina Luka, Zgoni, Uglovnica, Splitska i Šantićeva pogledajte u prilogu…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh