Vijesti

Pokretna bolnica uklonjena, pomagao i Stanivuković

Pokretna bolnica koja je bila postavljena u Zalužanima danas je uklonjena, a tamo je bio i narodni poslanik PDP, Draško Stanivuković, koji je sve to zabilježio u svom videu.

BN

On je ljudima koji su razmontirali bolnicu i spremali se da voze opremu prišao, da, kako kaže, “pomogne”.

– Da pomognem i ja sklanjanju pokretne bolnice, pa ovo je sevap – rekao je Stanivuković, koji je ovo mjesto obilazio nekoliko puta.On je rekao da je bolnica postala simbol njegove borbe, te poručio da sve što je loše treba da nestane kao i ova bolnica.

– Ovo je simbol vraćanja narodnog novca. Uspjeli smo da sklone ovo, a sada moramo biti istrajni da odgovorni odgovaraju – rekao je on u videu,piše BN


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh