Vijesti

Prvi autobus jutros otišao prema Ulcinju: Od naredne sedmice otvaraju se i linije prema Austriji, Njemačkoj, Francuskoj

S Autobuske stanice Sarajevo jutros je otišao prvi autobus za Crnu Goru, Ulcinj, što je, ujedno, i prva međunarodna autobuska linija koja se uspostavlja s ovom državom nakon više mjeseci prekida.

Centrotrans Eurolines - N1info.com

Autobusi za Ulcinj saobraćat će iz Sarajeva četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom u 7 ujutro, a iz Ulcinja u 5:30 sati istim danima.

Za ponedjeljak, 8. juna, iz Sarajeva je, nakon dva i po mjeseca prekida, najavljena i uspostava ponovnog autobuskog saobraćaja za Beograd. Od naredne sedmice, tačnije od četvrtka, iz Sarajeva se uspostavlja i autobuski saobraćaj za Njemačku. Tako će prvi autobusi iz Sarajeva za Bremen krenuti 11. juna u 17 sati, a povratak iz Bremena je 13. juna u 6 sati.

Nakon toga, novi polasci za Bremen planirani su za 18. juni u istim terminima, piše Hayat.ba.

Polasci iz Sarajeva za Frankfurt također su planirani za 11. i 13. juni u 17 sati. Autobusi iz Frankfurta za Sarajevo kretat će 13. i 15. juna u 12 sati,prenosi Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh