Svaštara

Koji znakovi Zodijaka su najstidljivije prirode

Neki ljudi su otvoreni kao knjige i nemaju baš nikakvog srama, dok se drugi stide svega i svakoga.

Stid - Blogspot.com

Ako pripadate ovoj drugoj skupini, moguće je da je za to kriv vaš horoskop. Provjerite kojim horoskopskim znakovima je stidljivost jednostavno urođena i teško da po tom pitanju mogu nešto promijeniti:

Rak
Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i upravo se najviše stide pokazivanja svojih pravih osjećanja. Kada ne mogu da ih zadrže u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osjećaju se posramljeno.

Djevica
Djevice su veliki perfekcionisti i vole da sve imaju pod kontrolom jer se boje neuspjeha. A ako i kada u nečemu ipak pogriješe, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu sakriti od drugih.

Vaga
Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svog slijepog povjerenja u ljude često se osjećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorišćavaju njihovu naivnost.

Ribe
Ribe su po prirodi jako nježne i osjetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrvenjeli. Zbog toga, osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema sa upoznavanjem novih ljudi.

Jarac
Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i retko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude sram što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se, piše “Cosmopolitan“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh