Svaštara

Moćna kombinacija: Započnite svaki dan ovim napitkom i za nedjelju dana nećete imati ni gram sala na stomaku!

Ovaj napitak će dati najbolje rezultate u borbi sa viškom kilograma

Salo - Novi.ba

Čarobni štapić koji topi salo ne postoji, ali uz pravilnu ishranu i ovaj napitak rezultati neće izostati.

Ova kombinacija će znatno doprinjeti u skidanju kilograma, pokrenuće metabolizam i započeti proces mršavljenja. Lako se sprema, a verujemo da sve neophodne namirnice već imate u svojoj kući.

Do željene težine nije teško doći uz ovaj napitak i minimalno redukovanje ishrane. Potrebno je da ga pijete svako jutro pre doručka, a ako želite i još jednom pre ručka.

Biće vam potrebno:

1 kašičica cimeta u prahu
Pola iscjeđenog limuna
1 do 2 kašičica meda
250 ml vode

Priprema:

Cimet prelijte vrelom vodom pa ostavite da se ohladi nekoliko minuta na sobnoj temperaturi. Nakon toga dodajte med i iscijeđeni limun. Dobro promiješajte i popijte.

Evo kako djeluje na organizam:

Cimet podstiče rad metabolizma I započinje razgradnju masnih naslaga, a najefikasniji je kod topljenja sala na stomaku. Oim toga, čisti i lose bakterije iz želuca.

Limun obiluje vitaminom C koji pogoduje celom organizmu, a citrusi su poznati po svojim sposobnostima kada je mršavljenje u pitanju, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh