Region

Potvrđeno, još jedan Srpski političar zaražen:Zadržan je u bolnici

On nije jedina osoba iz javnog političkog života Srbije koji ima virus Covid-19

Potpredsjednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, kao i njegova, supruga, nalaze se na Infektivnoj klinici u Beogradu, gdje se liječe od koronavirusa, potvrđeno je iz Narodne stranke.

Kako je iz te partije rečeno za “Nova.rs”, general-potpukovnik u penziji testiran je prethodnih dana na koronavirus, te je nakon informacije da je pozitivan zadržan na Infektivnoj klinici, kao i njegova supruga.

Prema informacijama, Ponoš i njegova supruga se osećaju dobro.

Ponoš nije jedina osoba iz političko-javnog života Srbije koja je obolela od koronavirusa. Ranije je javnost obaveštena da je državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić, takođe pozitivan na Covid-19.

– Državni sekretar iz Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić koji je zaražen virusom korona zbrinut je na Infektivnoj klinici u Beogradu i nadamo se da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro – izjavio je ranije za “Danas” Goran Trivan ministar za zaštitu životne sredine,prenosi Nova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh