Crna hronika

U Mostaru teško pretučen Željko Filipović, član Nadzornog odbora Aluminija

U Mostaru je danas teško pretučen Željko Filipović, član Nadzornog odbora Aluminija ispred malih dioničara.

vijesti

Filipovića su, navodno, pretukli radnici jer je otvoreno bio protiv ponude izraelske grupacije “Abraham Group” te je od ostatka NO bio označen kao izdajnik.

”Tučnjava se dogodila u 13.05 sati u ugostiteljskom objektu “Zdrav ruž” u Ulici Kneza Višeslava. SU Tučnjavi su učestvovali Ž.F.(1961) i F. F (1987), a s druge strane I.M 1984 i A.I (1971) ”, kazao je dežurni operativac MUP-a HNK.

Kako dalje navodi u tučnjavi je Ž.F. zadobio lakše tjelesne povrede, dok je F. F. teške teže povrijeđen, te su vozilom hitne pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i obavili uviđaj, nakon čega će biti utvrđen razlog incidenta, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh