Vijesti

Ovi horoskopski znakovi troše više novca nego što zarađuju

Oni pretjeruju sa trošenjem novca, često ulaze u minus, zadužuju se.

Finansije - Akta

Za njih je finansijsko planiranje navika dosadnih ljudi. Oni sve odrađuju spontano

Ribe

Ribe neprestano premašuju svoj budžet jer vole da daju drugima. One su uvek od pomoći drugima, čak i kada to znači da neće imati dovoljno za sebe. Ribe jednostavno ne razmišljaju o novcu i troše ga potpuno iracionalno.

Strelac

Strelčeve njihov pretjerani optimizam vuče izvan granica realnosti. Oni planiraju i ostvaruju stvari za koje apsolutno nemaju novca, ali se uvek nekako snađu. Njihove namere su dobre, ali su jednostavno nepromišljene i detinjaste.

Blizanci

Blizanci su najneodgovorniji znak. Njih je nemoguće kontrolisati u bilo kom segmentu života, a posebno u finansijama, prenosi Indeks. Oni žive vodeći se onom čuvenom “jedan je život” i tako se i ponašaju, pa iz meseca u mesec primaju ljutite pozive i mejlove iz banke ili od ljudi koji su im pozajmili novac.

Ovan

Ovnovi često prelaze svoj budžet jer im je kupovina način utehe. Oni u mislima racionalizuju svoje troškove, ali stvarnost je malo drugačija. Ipak, Ovnovi su vrlo inteligentni pa kada zagusti, stanu na loptu i prestanu da troše.

superzena.b92


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh