Region

Zakopao majku u garaži dvorišta porodične kuće zbog njene VISOKE PENZIJE!?

Slobodan Perišić iz Beogada zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u dvorištu porodične kuće, u beogradskom naselju Dedinje.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Prema nezvaničnim informacijama, žena je umrla prirodnom smrću, a njen sin je beživotno telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici. Sumnja se da se Slobodan na ovaj korak odlučio zbog visoke penzije koju je primala, prenosi pink.

Stevana Perišić rođena je 1932 godine, prema rečima njenog sina Slobodana, preminula 11.10. a on je telo majke zakopao 20.10.

Perišića je policiji prijavila njegova supruga, koja je rekla da je primetila da je njen suprug u garaži kuće iskopao rupu i da sumnja da je u tu rupu ubacio telo svoje preminule majke.

Slobodan je u izjavi policiji to i potvrdio, a sada preostaje da se i u policijskoj istrazi utvrde sve okolnosti ovog slučaja i da li je sve navedeno tačno.

Biće obavljena i obdukcija tela preminule osobe. Takođe, biće i utvrđen i motiv ovog slučaja.

Prošle godine bila je slična situacija na Čukarici, kada se ispostavilo da je sin zakopao majku u kući kako bi se domogao njene penzije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh