Region

Beograd: Supruga metlom pretukla muža, pa prijetila da će skočiti s bebom

Žena J. Đ. (30) uhapšena je nakon što je metlom nekoliko puta udarila svog supruga D. Đ. (29) u Ulcinjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara.

No image - Haber.ba

Kako se saznaje, nakon što je pretukla supruga, osumnjičena je zaključala ulazna vrata i prijetila da će skočiti s terase prvog sprata sa sedmomjesečnom bebom u naručju ako im na vrata dođe policija, prenosi “Kurir“.

Policijska patrola sa Zvezdare uspjela je razriješiti ovu porodičnu dramu, nakon čega je J. Đ. privedena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Radnici Centra sa socijalni rad preuzeli su sedmomjesečnu bebu, a suprug osumnjičene je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Kako se saznaje, i ranije je bilo prijava za nasilje u ovoj porodici, a narušeni porodični odnosi motiv su ovog slučaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh