BiH

Ako ste se zaželjeli ljetne žege evo kad ćete doći na svoje

Tjedan dana smo imali ispod prosječne temperature zraka što nije baš česta pojava u prvom dijelu srpnja. U večerašnjem središnjem Dnevniku HRT-a prema riječima dežurne prognostičarke vrijeme će se postupno popravljati.

Nebo - InfoSvijet

Sve više sunca će zagrijavati temperaturu zraka pa bi već od jutarnjih sati trebali imati lijepo i sunčano vrijeme, prognozirane temperature u prvom dijelu tjedna trebale bi se kretati do 30 stupnjeva a u drugom dijelu tjedna od četvrtka vraćaju se one temperature koje su uglavnom više od 30 stupnjeva Celzijevih.

-Temperature će se vratiti u one primjerene vrijednosti koje poznamo sredinom srpnja- rekla je Dunja Plačko Vršnak, pa svi oni koji će u ovom tjednu na odmor vrijeme će biti povoljno, prenosi ABCportal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh