BiH

Odbačena i drugostepena žalba u slučaju Milana Tegeltije

Podsjećamo da je, povodom tužbe i prijedloga za privremeno udaljenje od vršenja dužnosti predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije koje je podnio UDT, Prvostepena disciplinska komisija VSTV-a BiH donijela odluku kojom se odbacuje disciplinska tužba UDT-a od 31.05.2019. godine.

Milan Tegeltija - Nezavisne.com

Drugostepena disciplinska komisija Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) donijela je odluku kojom se odbija kao neosnovana žalba Ureda disciplinskog tužioca (UDT) VSTV-a BiH na odluku Prvostepene disciplinske komisije u disciplinskom postupku protiv predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije i potvrđuje odluka Prvostepene disciplinske komisije od 03.06.2019. godine.

Podsjećamo da je, povodom tužbe i prijedloga za privremeno udaljenje od vršenja dužnosti predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije koje je podnio UDT, Prvostepena disciplinska komisija VSTV-a BiH donijela odluku kojom se odbacuje disciplinska tužba UDT-a od 31.05.2019. godine, podnesena protiv Milana Tegeltije, predsjednika VSTV-a BiH, te kojom se odbacuje Prijedlog UDT-a za privremeno udaljenje od vršenja dužnosti predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije, piše “Depo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh