Fudbal

Rekorder u Premijer ligi BiH: Blaž Slišković po četvrti put odlazi iz Zrinjskog

Blaž Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog štaba mostarskog bh. premijerligaša HŠK Zrinjski.

Blaž Slišković - Fena

Blaž Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog štaba HŠK Zrinjski. Naime, kako su saopštili iz ovog kluba, nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produžen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inostranstvu.

”Iz HŠK Zrinjskog su se Sliškoviću zahvalili što je na otvaranju prethodne sezone pristao još jednom prihvatiti ulogu šefa struke, a cijeneći njegov veliki doprinos koji je ugradio u posljednje tri sezone, Klub mu je u periodu do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je gospodin Slišković prihvatio”, saopštili su iz HŠK Zrinjskog.

Zanimljivo je nasvesti da je Slišković već tri puta do sada odlazio iz mostarskog kluba. Naime, bio je trener HŠK Zrinjskog od 1998. do 1999. godine, zatim od 2005. do 2007., te od 2017. do 2018., a u periodu do zadnjeg angažmana klub je trenirao Ante Miše.

Da li će se popularni baka ponovo vratiti na klupu pod Bijelim Brijegom, ostaje da se vidi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh