BiH

Pripadnici Oružanih snaga u Prijedoru

Pripadnici 6. pješadijske brigade Oružanih snaga Bosne i Hercegovine angažirani su na pružanju pomoći prilikom poplava u Prijedoru, saopćeno je iz Ministarstva odbrane.

Pripadnici 2. pješadijske čete 1. pješadijskog bataljona 6. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH pružili su pomoć stanovnicima naselja Vrbice u Prijedoru u sanaciji nasipa rijeke Miloševica.

”Poslije toga, nastavilo se prema naselju Raškovac i pravljenju novog nasipa, kako bi se spriječio prodor rijeke Sane dalje prema gradu Prijedoru,piše N1

Ministarstvo odbrane i Oružane snage BiH nastavljaju biti u stanju pripravnosti, kako bi, kao i do sada, bili na raspolaganju civilnim strukturama vlasti i svim građanima BiH”, saopćeno je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh