Film i TV

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson stigli u Hrvatsku

Snimanje filma “The Hitman’s Bodyguard 2” počeo je jučer u toku dana, a zvjezdani trojac Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson su privatnim letom danas u toku dana sletjeli u Rovinj u Hrvatskoj.

Ryan Reynolds-Salma Hayek-Samuel L. Jackson-Screenshot-YouTube

Hrvatski mediji su ih dočekali na aerodromu i pokušali napraviti što bolje fotografije trojca koji je imao poseban tretman te su iz aviona ukrcani u kombi, te zatim prebačeni u crnu limuzinu, piše “Jutarnjilsit.hr“.

Samuel L. Jackson je na Instagramu objavio fotografiju sa svojim filmskim dvojnikom uz opis: “Hrvatska, stižemo!”.

Prema nezvaničnim informacijama, njih troje će u Hrvatskoj provesti mjesec dana, a film će se snimati u Rovinju i Zagrebu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh