Politika

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA: Mirsad Hadžikadić predstavio logotip Platforme za progres

Platforma za progres ukazujući na značaj i ulogu žena u društvenom i političkom životu Bosne i Hercegovine danas je simbolično, na Međunarodni dan žena predstavila svoj novi logotip.

depo

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić na pres-konferenciji kazao je da je “logotip za ovu političku stranku važan jer predstavlja suštinu”, piše “Fena”.

– Njegove linije su čiste, čvrste, font je moderan. Osnova platforme, zajedno sa grafičkim prikazom strelice, pokazuje da je osnova Platforme put ka progresu u državi BiH. Isto tako svojim bojama, plavim i žutim pokazuje da je osnovni cilj Platforme za progres, boljitak svih građana države BiH – kazao je Hadžikadić.

Naglasio je da je Platformi za progres čast da ovaj logotip prvi put promovira na Međunarodni dan žena – 8. mart.

– To je i poruka da je Platformi za progres zaista stalo do jednakog tretmana svih građana države BiH, bez obzira na spol, vjeru ili opredjeljenja bilo koje vrste. Platforma za progres će raditi na iznalaženju načina da se zaista promjeni i status i kvalitet života svih građana BiH – kazao je Hadžikadić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh