Tenis

Barbara Šegetin objavom na Instagramu pokrenula glasine o raskidu s Damirom Džumhurom

Barbara Šegetin je objavom na Instagramu pokrenula glasine o raskidu s Damirom Džumhurom.

Barbara i Damir - Faktor

Naime, na storyju je objavila snimak kako je momak zaprosio djevojku s 250 dronova i napisala: “Kad me pitaju zašto sam sama.”

Već neko vrijeme se širi informacija da Barbara i Damir više nisu u ljubavnoj vezi. Ona je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije, a mnogi su primijetili da se više ne prate na spomenutoj društvenoj mreži.

Podsjećamo, u oktobru prošle godine dobili su sina Luku, piše Klix.

“Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni, jer mi je od 16. godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo bili na večeri s mojom mamom i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko”, rekla je Barbara ranije.

Damir i ona su prošle godine kupili stan u luksuznom naselju Beograd na vodi. Planirali su se vjenčati i imati još djece. Međutim, sudeći prema Barbarinoj objavi, njihovoj vezi došao je kraj, piše Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh