Tenis

DIJANA JE DUGO ČUVANA TAJNA PORODICE FEDERER! Evo zašto mnogi ne znaju da Rodžer ima SESTRU

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rodžer Federer, proslavio je ovog ponedeljka 41. rođendan.

Roger Federer - Twitter

Tokom bogate karijere, Švajcarac je osvojio 103 titule, od turnira je zaradio 129.000.000 evra, a ukupno uz razne sponzorske ugovore blizu milijarde.

Od samog teniskog početka skupljao je navijače gde god da se pojavio, a vremenom je postao jedan od najobožavanijih sportista na svetu.

Međutim, pored slave koju je stekao i nestvarne popularnosti, samo ozbiljni fanovi Rodžera Federera znaju da Švajcarac ima rođenu sestru, iako se radi o jednom od najboljih i najpoznatijih sportista svih vremena.

Naravno, ima puno onih koji jesu znali za nju, ali mnogo je ljubitelja tenisa koji ostanu u čudu kada shvate da nisu znali da Dijana postoji.

Čak je i na profilima na društvenim mrežama čuvenog tenisera teško pronaći zajedničku fotografiju.

Nije porodica skrivala Dijanu Federer. Jednostavno, ona je odlučila da se ne pojavljuje u javnosti, pa tako nije često ni dolazila na njegove mečeve.

Ipak, ona jeste bodrila brata na nekim važnim grend slem mečevima, a najčešće je gledala Rodžera na delu na turniru u Bazelu.

Dijana ima 43 godine, starija je od Rodžera, a ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da je sa svojim suprugom dobila blizance, baš kao i mlađi brat sa surpugom Mirkom, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh