Tenis

Djevojka počela plakati i tresti se kada je prišla Đokoviću, Novak pokazao kakav je džentlmen

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković družio se sa fanovima u teniskom kompleksu na beogradskom Dorćolu gde je u toku Serbia Open, a jedna djevojka bila je toliko oduševljena susretom s Noletom da je čak i zaplakala.

Novak Đoković - Klix

Veliki broj Đokovićevih fanova okupio se kako bi dobili autogram i fotografiju sa svojim uzorom, ali jedna mlada djevojka nije mogla vjerovati šta se dešava kada je prišla Novaku.

Naprosto je drhtala od uzbuđenja, a nakon što je dobila autogram počela je plakati što je zabilježio i fotoreporter srbijanskog Telegrafa.

Đoković je odreagovao džentlmenski, zagrlio je i ohrabrio, nakon čega se djevojka malo pribrala.

Podsjetimo, Đoković je jučer savladao Miomira Kecmanovića rezultatom 2:1 (3:6, 6:3 i 6:3) za plasman u polufinale ATP 250 turnira u Beogradu gdje će igrati protiv Rusa Karena Hačanova. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh