Tenis

Đoković priredio šou svojim fanovima tokom treninga

Ako Novak bude stigao do četvrtfinala turnira sigurno će ostati na vrhu ATP liste.

Novak Đoković - AFP

Srbijanski teniser Novak Đoković stigao je u Dubai gdje se priprema za prvi turnir u ovoj godini.

Kao što se i očekivalo Novak je skrenuo pažnju tamošnje javnosti i medija na sebe, a to se moglo vidjeti i velikom posjetom terena na kojem se priprema za turnir.

Kako prenose srbijanski mediji, bio je to jedan od najposjećenijih treninga u historiji turnira u Dubaiju, a Đoković se potrudio da navijačima priredi pravi šou, igrajući popularne “kockice” sa svojim timom.

Od 21. februara Đoković će imati 8.875 bodova, dok će ruski teniser Danil Medvedev (Daniil) imati 8.435, dakle samo 440 bodova manje.

Ako Novak bude stigao do četvrtfinala turnira sigurno će ostati na vrhu ATP liste.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh