Tenis

“ŽENA JE KUĆI RAZBILA TELEVIZOR ZBOG MOG PORAZA” – Medvedev spomenuo suprugu, A EVO KO JE ONA I KAKO IZGLEDA

Darija se sada bavi modelingom i glumom, a uz to je influenserka na društvenim mrežama.

Danil Medvedev - AFP

Sportski svijet danas je u potpunosti bio usmjeren ka Melburnu, gdje se odigralo finale prvog Grend slema u sezoni. Pobjedu je odnio Rafael Nadal, a Danil Medvedev je poručio da mu je supruga sigurno razbila televizor kući nakon njegovog poraza.

Ono što je možda manje poznato jeste da je ruski teniser sretno oženjen već duge četiri godine, iako ima samo 25 godina. Vjenčanje sa suprugom Darijom dogodilo se u septembru 2018. godine, a Medvedev je tokom par intervjua naglasio da ga je ona načinila boljim igračem.

– Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima. Dala mi je mnogo samopouzdanja. Uvijek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo bolje za mene – rekao je u jednoj priči Danil.

Nekada se bavila tenisom, a interesantno je da je šest godina starija od ruskog tenisera. Sada se bavi glumom i modelingom, a paralelno sa toga je influenser na društvenim mrežama. Rus ističe da se njegova supruga brine za sve sitnice u životu, te da on može da se fokusira na nastupe na najvećim turnirima.

Ruski mediji pišu da su Danil i Darija počeli da se zabavljaju 2014. godine, a da su se prvi put upoznali dok je Medvedev imao samo 12 godina, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh