Tenis

Crnogorski komičar Jodžir nasmijao Đokovića: Ispričao mu vic o Federeru i Nadalu

Poznati komičar iz te zemlje Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir imao je priliku da se druži s najboljim reketom svijeta, ali da mu ispriča i jedan vic.

komičar Jodžir nasmijao Đokovića - Screenshot

Novak Đoković je stigao u Crnu Goru gdje će neko vrijeme provesti na odmoru, nakon svih dešavanja u Australiji s njegovom deportacijom, piše Avaz.

Kratko se zadržao u Srbiji, u svom rodnom Beogradu, a jučer je već stigao u Crnu Goru, tačnije u Tivat.

Poznati komičar iz te zemlje Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir imao je priliku da se druži s najboljim reketom svijeta, ali da mu ispriča i jedan vic.

– Igraju Nadal i Federer i sad prebacaju, prebacaju igraju dobro. I onaj mali Federer, igra s onim malim Švicarcem i ovaj, dobija ga Federer, baš ga gazi Federer. I kaže njemu Nadal, znaš li ti da sam ja Đoković za tebe – ispričao je Radulović, a Đoković je bio oduševljen vicom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh