Tenis

Đokovićeva obitelj prekinula presicu nakon pitanja o tome je li se kretao zaražen

NOVAK ĐOKOVIĆ dostavio je australskim vlastima test koji pokazuje da je 16. prosinca imao koronu. Taj test mu je poslužio kao dokaz da dobije medicinsko izuzeće od cijepljenja i uspije ući u Australiju.

porodica Djoković - Ruptly

Đoković je rezultat testiranja saznao 16. prosinca u 19 sati, a sljedeća dva dana se kretao zaražen. Već idućeg dana srpski je tenisač snimljen u društvu mnoštva djece kojoj je dijelio pehare, a na fotografijama se vidi da ne drži distancu i ne nosi masku. Nakon što je objavljena ova vijest, reagirao je i francuski L’Equipe, koji je objavio fotografiju Đokovića u svojoj redakciji, u kojoj je najbolji tenisač svijeta bio 18. prosinca, na snimanju jednog editoriala, a tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan.

Australski novinari na današnjoj presici pitali su Đokovićevu obitelj o tim datumima. Đorđe Đoković, Novakov brat, rekao je da je sva dokumentacija dostavljena australskim vlastima, a onda s osmijehom na licu prekinuo konferenciju. prneosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh