Tenis

SAGA SE NASTAVLJA: Treća osoba sa medicinskim izuzećem napustila Australiju

Nastavljena je saga sa dokumentima o medicinskom izuzeću koju je pokrenulo hapšenje Novaka Đokovića, a treća osoba koja je na taj način ušla u Australiju, sama je napustila zemlju.

Novak Đoković - Avaz.ba

Nakon što su prvo srpski teniser, a zatim i Čehinja Renata Voračova privedeni i smješteni u migrantski hotel do rješenja slučaja sa vizama, i treća osoba čiji identitet nije poznat i za koju se navodi da je u pitanju funkcioner, sama je napustila Australiju.

Ovu informaciju je saopštio australijski novinar Pol Sakal koji je do sada bio među prvima koji su imali informacije o slučaju Novaka Đokovića.

Nakon ove informacije, sve tri osobe koje su dobile medicinsko izuzeće podvrgnute su istrazi i o njihovim dokumentima se raspravlja.

Novak je uložio žalbu na odluku australijskih vlasti dok za Češku teniserku nije poznato da li će se žaliti. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh