Tenis

Legenda upozorava Đokovića da se vakciniše: Na kocku je stavio historiju tenisa

Tenisku javnost i dalje zanima da li će Novak Đoković igrati na Australian Openu, a legendarni Jim Courier savjetovao je srbijanskog tenisera da se vakciniše.

Novak Đoković - Avaz.ba

Mnogo konfuzije izazvala je organizacija narednog Australian Opena, a najnovije informacije kažu da nevakcinisani igrači neće moći da nastupe u Melbourneu. Naravno, najviše pažnje privlači Novak Đoković.

Srbijanski teniser ne želi govoriti o vakcinaciji, a legendarni Jim Courier tvrdi da bi se Đoković trebao vakcinisati jer je stavio na kocku historiju tenisa.

“Taj Australian Open je prekretnica za Novaka Đokovića jer bi onda Rafael Nadal imao veliku šansu da osvoji turnir ukoliko bude zdrav. Španac bi tako imao po dva trofeja na svakom Grand Slam turniru što je jedino Đoković uspio. Mnogo toga bi Đoković stavio na kocku, u pitanju je historija tenisa”, poručuje Courier.

Đoković je, podsjetimo, poručio da se neće zvanično oglašavati o vakcinaciji, a da li će nastupiti na Australian Openu, ostaje da vidimo, piše Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh