Tenis

ZAJEDNO SU 15 GODINA I JOŠ UVIJEK NEMAJU DJECU: Pogledajte gdje žive NADAL I SUPRUGA – IZNENADIT ĆETE SE

Rafa Nadal je ponovo šampion Rolan Garosa… Uzeo je titulu u Parizu, a ovoga puta imao je podršku supruge.

Zajedno su 15 godina, i nisu sasvim običan par. Ova žena je prilično povučena osoba, ne voli javno da se eksponira i nema društvene mreže.

– Ne želim da budem dio tog svijeta, a mislim da ni Rafa ne bi volio da bude sa takvom ženom- rekla je jednom prilikom.


Na mečeve ne ide često, jer želi da Rafa bude potpuno fokusiran na tenis. Takođe, ovaj par još uvijek nema dejce.

– Voleo bih da imam decu, dečake i djevojčice. ja sam porodični tip i jako volim decu. Međutim, stvarnost je drugačija. Voleo bih da san o djeci ispunim kad mi to dozvoli moja sportska karijera. Želim da brinem o njima… Mislim da putovanja tokom cijele godine nisu adekvatna za djecu – rekao je u jednom intervjuu Nadal.

U Parizu je ipak prekršila pravilo.

– Potreban mu je njegov prostor kada se takmiči, a sama ideja da se ja motam tuda i čekam ga po cijeli dan već me zamara. To bi me ugušilo. A i on bi se brinuo za mene. Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da bismo prestali da se slažemo – objasnila je ona.

https://www.instagram.com/p/B-kVHe8olYQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh