Tenis

Sutkinji koju je pogodio Đoković u nesreći poginuo sin, sada dobiva prijetnje smrću

I sam teniser kaže da ona nije kriva

Laura Clark - Twitter

Laura Klark (Clark), američka teniska sutkinja, preživljava teške trenutke. Nju je Novak Đoković u nedjelju pogodio lopticom u grlo zbog čega su ga organizatori izbacili s turnira. Neki smatraju da je opravdano diskvalificiran, ima i drugačijih mišljenja, a neki su se okomili na Lauru koja ustvari nije ni donosila odluku o tome kakvu će sankciju dobiti prvi igrač svijeta.

Ni kriva ni dužna postala je glavna tema svjetskih medija, a iza nje je nimalo lagana priča. Ona je 2008. godine ostala bez sina koji je poginuo u biciklističkoj nesreći, a očigledno se i to saznalo. U jednoj od odvratnih poruka koje je dobila pisalo je:

– Ne brini se, uskoro ćeš mu se pridružiti.

Inače i sam Đoković je naglasio da ona nije učinila ništa loše.

– Dragi moji navijači, hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas zapamtite da je linijskoj sutkinji, koju je loptica pogodila, također potrebna naša podrška. Nije napravila ništa loše. Molim vas da je podržite, napisao je ranije, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh