Tenis

Menadžer Dimitrova odgovorio Novakovom ocu na izjavu koju je dao za RTL

Georgi Stoimenov, menadžer Grigora Dimitrova, odgovorio je na optužbe Srđana Đokovića da je njegov klijent kriv za širenje koronavirusa.

nezavisne,

Otac Novaka Đokovića izjavio je za hrvatski RTL kako je Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i porodici Đoković.

Stoimenov smatra da to nije u redu i da su organizatori najviše krivi za situaciju u kojoj se sada nalazi region.Želim da vam saopštim nešto, a u vezi onoga što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sleteo u Beograd nakon što je tri meseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu, ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtevano od njega da se testira na koronavirus”, rekao je Stoimenov, a prenosi “Tenniskafecom”

Stoimenov dodaje da se njegov klijent strogo držao pravila.

“Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske”,piše b92.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh