Tenis

Džumhur: Đoković je sve radio s čistim namjerama, prije ili kasnije će doći u Sarajevo

Ovom prilikom Đokoviću želim brz oporavak i mogu samo potvrditi njegove riječi kako je sve radio čistog srca, rekao je Džumhur

Damir Džumhur - Fena

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur rekao je da žali što je Adria Tour završio prekidom zbog pojave koronavirusa među igračima, a pored podrške koju je poslao Novaku Đokoviću rekao je da će trenutno prvi reket svijeta sigurno doći u Sarajevo, kada se stvore uslovi za to.

Džumhur je rekao da može potvrditi riječi Đokovića kako je sve radio iz srca i s čistim namjerama, kao i da je imao želju pomoći svim teniserima.

– Svi smo saznali vijest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Ovom prilikom mu želim brz oporavak i mogu samo potvrditi njegove riječi kako je sve radio čistog srca i sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisere svijeta i zaista mi je žao što se jedna lijepa priča završila na ovaj način. Također, svjestan sam da će ovo utjecati i na naš meč, ali to ne znači da Nole u budućnosti neće posjetiti moj grad – rekao je Džumhur.

– Znam da ima veliku želju da dođe u Sarajevo, a to će se prije ili kasnije desiti. Najbitnije je da on prvo ozdravi i da sve prođe u najboljem redu, a želim brz oporavak svim drugim igračima koji su zaraženi – poručio je na kraju najbolji bh. teniser.

Podsjećamo, zbog pojave koronavirusa među igračima koji su igrali Adria Tour, Džumhur koji nije putovao u Zadar također se testirao na koronavirus i njegov test je, srećom, negativan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh