Tenis

Otkazan Adria Tour u Sarajevu i Banjoj Luci, ništa od meča Džumhura i Đokovića

Poslije sastanka svih članova Organizacionog odbora u utorak donesena je odluka da se Adria Tour ne nastavlja – to znači da neće biti zakazanih događaja u Banjaluci i Sarajevu.

Novak Đoković i Damir Džumhur - RAS Srbija

“Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave”, izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

“Zahvaljujemo svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, svima koji su prethodnih dana vrijedno radili na pripremi ovih događaja. Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u djelo, čim se za to steknu uslovi”.

Đoković je na kraju podsjetio da je ideja Adria Tura bila humanitarnog karaktera, s ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

“Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani COVID-19 virusom sa željom da se što prije oporave”, ističu iz Organizacionog odbora.

Podsjećamo, u utorak je potvrđeno da je Novak Đoković zaražen virusom korona. Još u nedjelju je objavljeno da je pozitivan na testu bio Grigor Dimitrov, a u ponedjeljak da su inficirani Borna Ćorić i Viktor Troicki, pišu “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh