Tenis

Novak Đoković trenirao svaki dan tokom pandemije virusa korona

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković rekao je da je čitavo vrijeme pandemije korona virusa trenirao i da je sretan što je u situaciji kada nema mečeva i sezone u prilici da organizuje ovakav vid mečeva, koji će imati humanitarni karakter.

Novak Đoković - HelloMagazine.com

“Trenirao sam svaki dan, jer sam živio u kući, koja je imala teren. Na tvrdoj podlozi i na šljaci. Dobro se osjećam, ali nisam htio o tome da pričam i da kačim po mrežama, da ne izazivam bijes ostalih”, rekao je Novak i dodao:

“Dobro sam trenirao i dobro se osjećam. Na sve ovo što slijedi ovih dana u regionu gledam ozbiljno i želim da svi teniseri koji budu došli, a zvijezde će doći prvi put, da se vrate sa pozitivnim utiskom. Mnogo mi je stalo, jer sam posredovao u svemu ovome”, istakao je Novak, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh