Tenis

Novak “razbio” san treneru, Ivanišević najavio osvetu: Goran spavao, a Đoković umirao od smijeha dok ga je “maltretirao”

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković otputovao je na turnir u Dubai, a tokom ljeta dobro se zabavljao.

Novak Đoković - Screenshot

Pet sati puta od Beograda do Dubaija Goran Ivanišević je planirao da prespava, ali se Novak na sve načine potrudio da mu razbije san, piše “Kurir“.

Sa maskama na licu, u vidu preventive od koronavirusa, Noletovi treneri su dremali, dok je Nole smišljao na koji način da ubije vrijeme u putu.

Ivanišević koji je slatko spavao inspirisao je Đokovića da se našali, a video je po slijetanju u Dubai podijelio na društvenim mrežama uz sljedeći komentar:

Društvo, ne znam za vas, ali ja ovo zovem mobingom. Šta mislite? Da li Novak zaslužuje revanš? Svi savjeti su dobro došli“, napisao je Ivanišević uz nekoliko smajlića koji plaču od smijeha.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh