Tenis

Šou Kyrgiosa: Imitirao Nadalovo izvlačenje gaća i namještanje frizure

Australijski teniser Nik Kirjos je nezadovoljan kaznom sudije imitirao prvog igrača svijeta Rafaela Nadala.

Nik Kirjos- Tanjug- AP

Nik Kirjos je tokom meča sa Žilom Simonom zaradio kaznu za odugovlačenje za koju je smatrao da je preoštra, a on je odabrao nesvakidašnji način protesta.

On je sudiji odgovorio da je to uradio zbog namještanja frizure i izvlačenja gaća iz šortsa, što je karakteristično za Rafaela Nadala, koji to radi prilikom svakog servisa, što je Kirjos i gestikulirao.

Publika je bila oduševljena ovim potezom Nika Kirjosa, a nedugo potom istu stvar je uradio i Žil Simon, pa je Kirjos prasnuo u smijeh.

Kako je to sve izgledalo pogledajte na priloženim video-zapisima, prenosi “b92“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh