Tenis

Evo šta se desi kada bogati roditelji kupe sinu mjesto na teniskom turniru

Jedan od mnogih turnira iz Futures serije (M15) održava se ovih dana u Dohi u Kataru.

Najgori teniser u historiji - Twitter

M15 turnir su na nivou ITF turnira i namenjeni su mlađim teniserima da stiču iskustvo i grade karijeru pre ulaska na Challenge turnire i kasnije ATP tur.

Kao takav, M15 je podložan raznim neiskusnim igračima, ali niko nikada nije bio toliko loš koliko Ukrajinac Artem Bahmet, piše “Kurir“.

Ukrajinac je u okviru kvalifikacija za turnir koji ima nagradni fond od 15.000 dolara poražen od Kritina Koajkula sa 6:0, 6:0 u meču u kome nije osvojio nijedan poen!

Nije ni čudo da je odmah proglašen za najgoreg igrača u historiji tenisa!

Spekuliše se da je Artem sin bogatih roditelja koji su mu kupili učešće u Dohi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh