Tenis

Džumhur zaprosio Topalkovu kćerku na Maldivima?

Proslavljeni bh. teniser Damir Džumhur od jula ove godine ljubi Helenu Topalović, kćerku srbijanskog folk pjevača Milana Topalovića Topalka. Zaljubljeni par ovih dana boravi na Maldivima, a navodno su se na ovom mondenskom mjestu i vjerili.

Damir Džumhur - Twitter

Jasmin Ligata, Džumhirov PR je potvrdio da su njih dvoje zajedno na Maldivima, piše “Avaz“.

Nemam informaciju da su se Damir i Helena vjerili, jedino ako se nešto nije promijenilo u protekla 24 sata – kaže Ligata.

Loša sezona

Bilo kako bilo, njih dvoje iz minute u minutu na Instagram storyima objavljuju dešavanja s ostrva, a po svemu sudeći oboje su zaljubljenici u vodene sportove, pa su tako zajedno isprobali brojne vožnje na moru.

Džumhur je inače prije Helene bio u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković. Zanimljivo da Helena i Dejana veoma liče jedna na drugu.

Nakon raskida sa Dejanom su kružile priče kako teniser ljubi pjevačicu Rialdu Karahasanović. Sarajka s adresom u Beogradu nam je to i potvrdila. Nedugo nakon toga su se razišli, a poslije nje u javnosti se špekuliralo da je naš sportista utjehu našao u kratkoj romansi s poznatom blogericom Zoranom Jovanović Zorannah s kojom se pojavio na svadbi bh. fudbalskog reprezentativca Anela Hadžića.

Naš najuspješniji teniser ove godine igrao je jednu od lošijih sezona u karijeri te se trenutno nalazi na 103. mjestu na ATP listi.

Da li iza ovog lošeg plasmana stoji buran ljubavni život mladog tenisera, ili je posrijedi nešto drugo, ostaje da vidimo.

Tajna veza

S druge strane i Helena je punila stupce žute štampe, vezama s brojnim poznatim pjevačima, dok su one koje su izazvale najviše bure u javnosti bile s pjevačima ‘Zvezda Granda’ Jovanom Stefanovićem i Slobodanom Vasićem.

Helena je i prošle godine bila u tajnoj vezi koja se slučajno otkrila, a razlog skrivanja bio je taj što je hrvatski fudbaler Marko Iharoš s kojim je ljubovala, bio oženjen.

Jedan list u Srbiji došao je u posjed njihovih zajedničkih fotografija na kojima ovaj par razmjenjuje nježnosti, a izvor blizak paru tada je tvrdio da su Helena i Marko do ušiju zaljubljeni i da je samo pitanje dana kada će se reprezentativac Hrvatske razvesti.

To se ipak očigledno nije desilo, te je kćerka poznatog pjevača uplovila u novu vezu s našim teniserom.

Oprečne reakcije

Posljednji put Helena Topalović bila je u žiži javnosti krajem 2016. godine zbog spota njenog oca za pjesmu ‘Ljubavna terapija’, u kojem je bila glavni akter. Ovaj spot izazvao je oprečne reakcije javnosti zbog samog scenarija i činjenice da se Helena pojavljuje u spotu u provokativnoj haljini i bez donjeg veša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh