Tenis

Novak Đoković: “Znam da će navijači biti uz Federera”

Tradicionalno, publika u Londonu više podržava Rodžera Federera nego Novaka Đokovića. Tako je bilo i na Vimbldonu, a srbijanski teniser je na pitanje da li očekuje da će to ponovi odgovorio potvrdno.

Novak Đoković - HelloMagazine.com

Da li mislim da će publika u Londonu opet podržavati Rodžera? Da. Već sam ranije rekao da razumijem navijače koji su ludi za Federerom. Ponekad su svi uz vas, a ponekad uz vašeg rivala. Moram transformisati povike ‘Naprijed Rodžer’ u ‘Naprijed Novače’. Tako sam reagovao u finalu Vimbldona, a i ovog puta ću. Uz poštovanje prema navijačima uvijek imam želju da pobijedim – istakao je Đoković, piše “Srpskainfo“.

Podsjećanja radi Đoković je ove godine savladao švajcarskog tenisera u borbi za trofej na Vimbldonu sa 3:2 (7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 13:12).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh