Tenis

Opet zajedno: Ivanišević s Đokovićem na pripremama u Marbelli

Kako se i najavljivalo, Novak Đoković i Goran Ivanišević nastavili su suradnju započetu u Wimbledonu. Kao što se zna, najbolji tenisač današnjice otkazao je nastup na Masters 1000 turniru u Montralu kako bi se što bolje pripremio za posljednji Grand Slam sezone US Open.

Novak Đoković i Goran Ivanišević - Vecernji.hr

– Uz potporu svog tima odlučio sam svom tijelu dati dulji odmor kako bi se oporavilo pije povratka turnirima – objavio je četverostruki pobjednik Canadian Opena, piše Večernji.

Umjesto u Kanadi Đoković je završio u Marbelli, poznatom mondenom ljetovalištu u Španjolskoj. Ondje je akademija Pepea Imaza, Novakova mentalnog trenera, ima i betonskih terena, ambijent kao stvoren za laganu pripremu.

S Novakom je i Goran jer je prvi Đokovićev trener Marian Vajda odlučio uzeti kraći odmor iz obiteljskih razloga. Slovak, naime, čeka rođenje unuka, pa će propustiti turnire u SAD.

Đoković će ove godine na američkoj turneji nastupiti samo u Cincinnatiju i dakako na US Openu (od 26. kolovoza do 8. rujna), a ulogu prvog trenera u njegovu stožeru preuzeo je Goran Ivanišević.

Nakon US Opena Novak i Goran razgovarat će o mogućoj daljnjoj suradnji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh