Tenis

TEŠKI DANI ZA DAMIRA DŽUMHURA: Teniseru umrla nana

Bolest je bila brža jer nije stigao da je obiđe posljednji put.

Damir Džumhur - Twitter

Damir Džumhur suočio se sa gubitkom bliske osobe, koji ga je jako potresao tokom boravka u Sarajevu. Njegova nana je umrla, a on je tužnu vijest podijelio na društvenim mrežama. Naime, Damir je objavio fotografiju na kojoj su njegov mlađi brat Zlatan i on sa nanom te ostavio emotivan status, piše “Express tabloid“.

Jučer smo pričali, rekla su mi da hoćeš da me vidiš i obećao sam ćemo se brzo vidjeti… a nismo uspjeli. Bolest te pobijedila, ali uvijek si bila naš veliki borac! Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Nedostajat ćeš nam nano svima… Volimo te – napisao je.

Ovo su najteži dani, jer je naš teniser bio jako vezan za svoju nanu, koja je bila njegova velika podrška.

Posljednih dana Džumhura povezuju sa mnogim damama i aferama. On je na meti kuloraksih priča o vezi sa blogerokom Zoranom Jovanović Zorannah, dok on o tome ne želi pričati. Teniser je dobio riječi podrške koje su mu itekako potrebne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh