Tenis

Veličanstveno: Protivnik se svađao sa sudijom, Novak Đoković pokazao koliki je gospodin

Novak Đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema savladao Alexandera Zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale Roland Garrosa.

Novak Đoković - Screenshot/Twitter

Srbijanski teniser je s lakoćom osvojio prva dva seta, a u osmom gemu prvog seta dogodio se trenutak koji najbolje opisuje kakav je Đoković sportista.

Zverev je servirao, a linijski sudija je zvao aut. Nijemac se bunio, došao je do glavnog sudije koji se spustio sa stolice i potvrdio da je lopta bila vani. Na to je Zverev pobjesnio, a onda se pojavio Đoković, koji je iz nekoliko uglova pogledao trag lopte i priznao da je servis bio ispravan, prenose srbijanski mediji.

Novak je naravno zaradio ovacije za pokazan fair-play.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh