Tenis

DETALJI INTIMNE PROSLAVE: UŠLI SU U AVION, JELENA JE SVE SAKRILA, A ONDA JE NOVAK IMAO ŠTA DA VIDI

Najtrofejniji srbijanski teniser Novak Đoković jučer je proslavio 32. rođendan. U toku jučerašnjeg dana zajedno sa članovima porodice avionom je otišao za Francusku.

Jelena i Novak Đoković - Lepotaizdravlje.rs

Naime, dugo su razmišljali gdje bi mogli da proslave Novakov rođendan, Jelena je predložila da to bude Pariz gdje inače vole da borave, te su u ranim jutarnjim časovima napustili Monako i zaputili se u grad ljubavi, prenosi “Hayat“.

– Zajedno sa njima na ovom putovanju su i njihovi nasljednici kćerka Tara i sin Stefan. Dan su proveli šetajući Parizom, obilazeći njihova omiljena mjesta. Jelena je za večeru rezervisala sto u omiljenom restoranu svog supruga u kom je organizovala pravo iznenađenje. Novak do posljednjeg časa nije znao gdje odlaze, sve do momenta dok se nisu približili restoranu. Teniser je bio oduševljen jer su njegovi najmiliji sa njim, pa nije skidao osmijeh sa lica. Da ugasi rođendanske svjećice i pomisli želju, pomogli su mu Stefan i Tara – kaže izvor dobro upućen u ovo intimno rođendansko slavlje.

Novak je poznat kao porodičan čovjek, kome su supruga i djeca na pravom mjestu zato je ovo najbolji način da provede svoj rođendan. Kako je u prethodnom periodu imao dosta poslovnih obaveza, koje ga čekaju i u narednom, bitno mu je da napuni baterije uz najdraže ljude.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh