Tenis

ŽENI SE RAFAEL NADAL: NA MENIJU RIBA I MESO, A ZA TENISERA POSEBAN JELOVNIK

Svojevremeno prvi reket svijeta i jedan od najboljih tenisera u historiji ovog sporta, Rafael Nadal, mogao bi uskoro izgovoriti sudbonosno “da” i tako se zakleti na vječitu ljubav svojoj iz djetinjstva Mery Perelló. Nadal je tokom početka godine za vrijeme zajedničkog putovanja svojoj djevojci predočio planove vezane za njihovo vjenčanje, što je ona odmah prihvatila. Navodno su još prije nekoliko mjeseci započeli planiranje vjenčanja i odlučili da je najbolje da to bude u maju ili junu, ali još uvijek nisu precizirali sve detalje.

Nadal je još prije godinu dana zaprosio Mery dok su se nalazili na putovanju u Rimu, a vijest o zarukama saopštili su prvu najbližim članovima njihove porodice kao i prijateljima. Tokom 14 godina veze, par nikada nije doživio trzavice, iako su mnogi smatrali kako je atraktivni španjolski teniser često bio u tajnim ljubavnim vezama za vrijeme tensihkih turnira širom svijeta, što je on demantirao u nekoliko navrata.

Kako bi provodili što više vremena zajedno, Mary je još prije deset godina odlučila napustiti posao u osiguranju, i posvetila se radu u njegovoj humanitarnoj organizaciji,prenosi Azra

Prema pisanju magazina “Hola”. Nadal je uveliko započeo pripremu za vjenčanje koje planira održati u jeku turnira “Roland Garros” koji je do sada osvojio čak 11. puta. Isti list navodi da će proslava najvjerovatnije biti održana u njegovom rodnom gradu na Majorci, a za sve goste pripremljen je meni koji će obilovati specijalitetima od ribe i mesa, dok će mladoženja imati poseban meni baziran na povrću i salatama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh