Tenis

Novak Đoković igra u Monte Carlu

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, nastupat će u Mastersu u Monte Karlu, pošto je na njegovom zvaničnom sajtu on dodat u raspored.

Novak Đoković - HelloMagazine.com

Turnir u “kneževini” nije se nalazio dan ranije na sajtu srbijanskog tenisera, ali je vjerovatno rana eliminacija iz Majamija uticala na to da Novak zaigra na obali Azurnog mora, piše “B92“.

Đoković je dva puta osvajao Masters u Monte Karlu, a prošle godine je eliminisan u trećem kolu od Dominika Tima u tri seta.

Ovakva odluka u neku ruku je i logična, pošto bi Novak napravio suviše veliku pauzu do Madrida, koji je na programu tek petog maja.

Srbijanski teniser bi onda bio više od mjesec dana van terena, a kako nije u najboljoj formi, što se vidjelo u Indijan Velsu i Majamiju, to ne bi bio baš najbolji potez.

Masters u Monte Karlu igra se od 14. do 21. aprila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh