Rukomet

Ministarstvo kulture i sporta KS će finansirati nastup Rukometne reprezentacije BiH

Tema razgovora ministra kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenana Alikadića i predsjednika Rukometnog saveza BiH Mensura Sinanovića i direktora Rukometne reprezentacije BiH Muhameda Toromanovića bile su nastupajuće kvalifikacijske utakmice.

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo će finansirati nastup Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, prenosi.

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Alikadić sastao se danas sa predsjednikom Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Mensurom Sinanovićem i direktorom Rukometne reprezentacije BiH Muhamedom Toromanovićem.

Tema razgovora bile su nastupajuće kvalifikacijske utakmice reprezentacije za Europsko prvenstvo u rukometu – EURO 2022.

Utakmica prvog kola kvalifikacija odigrat će se 5. novembrau Dusseldorfu (Njemačka), dok je utakmica drugog kola na rasporedu 8. novembra.

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo će sufinansirati oba nastupa Rukometne reprezentacije naše zemlje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh