Rukomet

Benjamin Burić spektakularnim intervencijama vodio Flensburg do ubjedljive pobjede

Rukometaši Flensburga savladali su večeras u 12. kolu Lige prvaka Pick Szeged sa ubjedljivih 34:26.

Benjamin Burić - Faktor.ba

Nije početak slutio na ovo, Mađari su djelovali dobro, a jedini raspoložen u prvih desetak minuta u domaćoj ekipi bio je naš Benjamin Burić koji je odbranio dva sedmerca.

Ipak, taj početni elan našeg golmana kao da je razdrmao domaće i od tada su zaigrali fantastično i potpuno su razbili goste iz Segedina 34:26. Naš golman je fenomenalno branio, sakupio je 14 intervencija, a neke su zaista bile spektakularne, piše “Sport1“.

Što se tiče napada, Martin Jurecki je postigao šest pogodaka, a po četiri su dali Joendal, Jeppson i Gottfridson. Kod Mađara, Joan Canellas je postigao pet, a Radivojević, Kasparek i Kallman po pet.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh